BIQE - HET TEAM

Jannes Hoekman - BIQE CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Chief Executive Officer

Het is allemaal begonnen met het zoeken naar informatie…

Lees meer...
Rob d'Haen Salesmanager

Chief Operating Officer

Ik weet langzamerhand wel wat er speelt in dit wereldje…

Lees meer...
KEES ABBINK - CHIEF INFORMATION OFFICER

Chief Information Officer

Mijn uit de hand gelopen hobby is het digitaliseren…

Lees meer...

BIQE - BATCH IMAGE QUALITY ENHANCER

Net als u, waren ook wij op zoek naar scansoftware, die méér kan. Naast automatische tekstherkenning, het converteren van gedrukte en geschreven tekst naar digitale bestanden en het doorzoekbaar maken van PDF’s, wilden we vooral ook een programma waarbij de gebruiker – u en ik – meer zélf kon bepalen en meer bewerkingsvrijheid had. Een softwareprogramma met keuze uit ontelbare opties en mogelijkheden.

Kortom: OCR-/ scan software die veelzijdig, snel en effectief is gedurende het gehele proces – van scan tot output. Een programma, zoals BIQE!

DE BESTE SCANSOFTWARE VOOR WINDOWS

Onze ontwikkelaars hebben intensief aan de optimalisering van dit product gewerkt. Wat BIQE namelijk zo uniek maakt, is het gegeven dat BIQE teksten en scans ook kan verbeteren, waardoor deze beter door OCR kunnen worden herkend. BIQE is mede hierdoor het mooiste product op het scansoftware gebied waarmee wij ooit gewerkt hebben!

Hoe we dat weten? We zijn zelf kritische gebruikers van het programma en onze eisen zijn hoog, want BIQE wordt door ons gebruikt bij waardevolle documenten, zoals zeldzame, oude boeken. Het is dan ook ons streven dat BIQE niet alleen de beste scansoftware is, maar ook blijft.

Door rechtstreeks in contact te staan met onze BIQE programmeurs, kunnen de wensen en behoeften van onze gebruikers direct kenbaar maken. Zo blijft BIQE altijd in ontwikkeling en up-to-date!

BIQE Team

CONTACT OPNEMEN

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag de juiste keuzes te maken.