BIQE SHOP

Scanners

Bij BIQE vindt u alles wat u nodig heeft – van scan2ocr. Alles begint met het scannen van uw documenten. Een goede scanner is het juiste begin en een aanschaf die weloverwogen genomen moet worden. We helpen u dan ook graag om aan hand van uw wensen en behoeften, de optimale scanner te kiezen. Neem voor meer informatie over onze scanners contact met ons op!

OCR en Scansoftware

Onafhankelijk van het type scanner dat u aangeschaft heeft, wilt u uiteraard het maximale uit uw scans halen. Dit kan – met onze BIQE software, die veel bewerkingsvrijheid biedt en méér omvattend is dan de gebruikelijke software op de markt. Met BIQE krijgt u méér, maar u betaalt minder!

BIQE OCR Scan Software
BIQE Extra

DOWNLOAD GRATIS TRIAL

Met deze trial kunt u de functionaliteit van onze BIQE OCR Scan Software 15 dagen gratis testen, geheel vrijblijvend.

Na afloop de trial, krijgt u een code om uw product te activeren. U kunt uw BIQE na aanschaf gewoon blijven gebruiken, opnieuw installeren is dan niet nodig.

BIQE MAATWERK

Bij BIQE hebben we een passie voor wat we doen. Zo zijn we trots op het maatwerk dat we hebben geleverd aan het grootste archief van Nederland: het Amsterdams Archief. Wilt u ook gebruik maken van onze expertise en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook voor u leveren wij maatwerk!