BIQE SHOP

Scanners

Bij BIQE vindt u alles wat u nodig heeft – van scan2ocr. Alles begint met het scannen van uw documenten. Een goede scanner is het juiste begin en een aanschaf die weloverwogen genomen moet worden. We helpen u dan ook graag om aan hand van uw wensen en behoeften, de optimale scanner te kiezen. Neem voor meer informatie over onze scanners contact met ons op!

OCR en Scansoftware

Onafhankelijk van het type scanner dat u aangeschaft heeft, wilt u uiteraard het maximale uit uw scans halen. Dit kan – met onze BIQE software, die veel bewerkingsvrijheid biedt en méér omvattend is dan de gebruikelijke software op de markt. Met BIQE krijgt u méér, maar u betaalt minder!

Computersystemen van HP

Onze BIQE software kan echter niet alleen meer – BIQE is ook snéller dan alle ander scan- en OCR-software. Om optimaal van deze snelheid te kunnen profiteren, bieden wij u de meest geschikte BIQE HP-computersystemen aan. Standaard hebben wij drie computersystemen, maar deze kunnen we ook gewoon naar uw wensen configurenren.

Pakketten op maat

Vindt u het lastig om in ons ruime aanbod de juiste keuze te maken? Wij hebben voor u een aantal goed op elkaar afgestemde, passende keuzes gemaakt? Bekijk daarvoor onze BIQE Pakketten, waarbij we aan hand van verschillende uitgangssituaties voor u de beste configuratie hebben samengesteld.

BIQE OCR Scan Software
BIQE PC
BIQE Packages
BIQE Extra

DOWNLOAD GRATIS TRIAL

BIQE OCR SCAN SOFTWARE

Met deze trial kunt u de functionaliteit van onze BIQE OCR Scan Software 15 dagen gratis testen, geheel vrijblijvend.

Na afloop de trial, krijgt u een code om uw product te activeren. U kunt uw BIQE na aanschaf gewoon blijven gebruiken, opnieuw installeren is dan niet nodig.

BIQE MAATWERK

Bij BIQE hebben we een passie voor wat we doen. Zo zijn we trots op het maatwerk dat we hebben geleverd aan het grootste archief van Nederland: het Amsterdams Archief. Wilt u ook gebruik maken van onze expertise en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook voor u leveren wij maatwerk!