BIQE PC's

Om maximaal profijt te hebben van uw BIQE, adviseren wij om tevens een geschikte PC aan te schaffen. Immers, welk nut heeft een razendsnel scan programma, wanneer uw PC zelf te langzaam is? Precies.

Het klinkt heel eenvoudig: hoe meer cores of threads u heeft, hoe sneller de verwerkings- en uitvoerprocessen in BIQE zullen werken. Wij leveren voor u HP Workstations op maat, varierend van de Basic variant met 16 threads, de Basic 32 threads, tot de Basic variant met 56 threads.

Het is u toch niet helemaal duidelijk? Geen enkel probleem. We helpen u graag om de juiste keuzes te maken, zodat u enerzijds een optimaal resultaat kunt behalen, zonder anderzijds onnodige kosten te maken.

BIQE PC

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Heeft u vragen over wat voor u de juiste keuzes zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

BIQE Scanners

De BIQE scan-experts staan voor u klaar voor het beste advies op maat. Want digitaliseren begint met een kwaliteitsscan. Bekijk ons zeer diverse aanbod van documentscanner en bookscanner tot tekeningscanner.

BIQE Pakketten

BIQE Pakketten: de beste ocr en scan software, gecombineerd met de juiste PC – tegen een scherpe prijs. Bekijk onze verschillende BIQE Pakketten nu en pak uw voordeel.

BIQE Extra

BIQE biedt ook verschillende extra modules, zoals de API-driver en Alto XML. Dit ook nog eens met een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding.