BIQE Extra

API-DRIVER

De Api-driver werkt met alle BookEye en WideTEK-scanners. Deze Api-driver is speciaal ‘from scratch’ ontwikkeld.

Lees meer...

Alle functies van uw scanner worden volledig benut. Zo kunt u deze driver zo instellen dat uw documenten tijdens het scannen al automatisch worden rechtgezet en gecropt.

Scannen kost veel tijd. Wachten tot u de volgende bladzijde kunt scannen. Als u een A4 boek scant op een A2 scanner dan duurt die scan bij 600 dpi afhankelijk van de snelheid van uw scanner wel zo’n 10 seconden. Met onze API-driver met ‘Area-scannen’, waarin u zelf aangeeft welk gebied u wilt scannen, duurt diezelfde scan maar 3 seconden. U bespaart dus enorm veel tijd (en geld) per scan.

Ook moet u als u het hele A2 gebied scant lang wachten voor u op de knop kunt drukken voor de volgende scan. ‘Area scan’ bespaart dus niet alleen tijd maar ook geld.

ALTO-XML

Alto-Xml is de standaard voor veel bedrijven en bibliotheken en voor allen die werken met professionele Databases.

Lees meer...

U kunt Alto-Xml wel vergelijken met een doorzoekbare PDF, met tekst onder image. Alto-Xml werkt met x- en y-coördinaten en is vele malen preciezer dan de PDF, met name als u het gevonden woord(en) wilt highlighten.

Alto-Xml is een “must” wanneer u professioneel of semi-professioneel uw ge-OCR-de bestanden wilt presenteren aan derden. Wij kunnen u ook helpen met het opzetten van een database waarin u het gescande materiaal met een viewer aan derden kunt laten zien.

BIQE OCR SCANSOFTWARE

Heeft u vragen over onze BIQE OCR Scansoftware? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag de juiste keuzes te maken.