DOCUMENT SCANNEN

Het digitaliseer-proces begint met het goed scannen van een document. Tijdens het scannen worden uw images meteen in de ‘BIQE-Verkenner’ geïmporteerd en kunt u ze bewerken. Alles overzichtelijk in één scherm. U hebt géén aanvullende software nodig. Wij ‘ontzorgen’ u volledig in het digitaliseer-proces van scan-tot-export.

Uw oude werken zijn bij BIQE in goede handen. Wij OCR-en niet alleen het Duitse Frakturschrift, maar ook Old English, Old French, Old Italian enz. En in tegenstelling tot andere software op de markt mag u deze onbeperkt verwerken en exporteren. BIQE levert altijd kwaliteit:

  • Loopt uw scansoftware vast bij 1000-den images?
  • Moet u die images in kleinere delen verwerken? Hoe tijdrovend is dat?

Dat gaat u met BIQE niet gebeuren.

De capaciteit van BIQE spreekt boekdelen. Voor een maximaal resultaat bieden wij u een totaalpakket. Wij leveren niet alléén scan- en OCR software, maar wij verkopen ook kwailiteitsscanners. Ook nemen wij het scannen van fysieke documenten voor u uit handen.

VRAAG STELLEN

Voor al uw vragen over BIQE of over de juiste scan apparatuur, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Document Scannen

Scannen is in het digitaliseringsproces vaak enorm tijdrovend, maar daarna moet u geen uren bezig zijn met het nabewerken/corrigeren van uw 1000-den gescande images. Met BIQE is dit verleden tijd!

Document Optimaliseren

Wilt u OCR-software met het hoogste OCR-rendement dan is BIQE uw beste keuze. Wij optimaliseren uw images vóórdat wij onze OCR tekstherkenningsmotor opstarten.

Document Opslag

Onze ScanDispatcher verwerkt bouwtekeningen met dossiernummer en barcode en exporteert deze automatisch naar de juiste directory. Dat heet bij ons automatisch digitaliseren en archiveren.