DOCUMENT OPTIMALISEREN

Optimaliseren met BIQE, betekent dat onze software uw images zo verbetert, dat de tekst door OCR beter wordt herkend. Naast automatisch splitten en croppen heeft BIQE ook een zogenaamde multicrop, die uw document zowel horizontaal als verticaal cropt.

BIQE is zeer gebruiksvriendelijk. Alles in één scherm: de Galary, het bewerkingsscherm,  het resultatenscherm en de imagesfilters. U hoeft tijdens het hele verwerkingsproces nooit meer van venster te wisselen! Zeer overzichtelijk voor u op één scherm.

Andere voordelen van BIQE zijn:

  • Meer keuze met wel 38 imagefilters: U hebt de keuze uit meer dan 38 imagefilters, die u zelf toevoegt in uw proces. U kunt deze door u gekozen filtervolgorde opslaan in een profiel, met een door u gekozen naam, zodat u dit profiel gemakkelijk kunt terugvinden en aanpassen. De filters zelf hebben ook nog eens allerlei parameters die u kunt aanpassen.

 

  • Meerdere plaatjes importeren: Het geweldige en unieke van BIQE is dat u 1000-den plaatjes tegelijk kunt importeren, zonder snelheidsverlies in het verwerken. U kunt naast scannen, uw documenten of plaatjes ook gewoon importeren in BIQE.

 

  • Altijd weer te herstellen: Mocht u iets te veel hebben gekropt of afgesneden, of een onjuiste bewerking hebben uitgevoerd, dan kunt u altijd een of meerdere stappen terug (of vooruit) in het proces. Zelfs weer terug naar het origineel!

VOOR EN NA

geboorteregistergeboorteregister

UW DOCUMENTEN OPTIMALISEREN

U wilt ook op eenvoudige wijze uw documenten maximaliseren? Zonder allerlei ingewikkelde stappen, instellingen en verplichte extra’s? Dat kan – met BIQE. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Neemt u gerust contact met ons op!

Document Scannen

Het geweldige van BIQE is dat u letterlijk duizenden documenten en images tegelijk kunt importeren, zonder dat u snelheid in het scrollen of verwerken verliest.

Document Optimaliseren

Is uw scan van mindere of slechte kwaliteit? Dan kunt u met BIQE de images verbeteren voor het beste OCR-resultaat. U hebt hiervoor 38 Imagefilters ter beschikking.

Document Opslag

Met onze maatwerksoftware ScanDispatcher worden bouwtekeningen met barcodes en dossiernummers ook herkend. En worden de directory’s ook automatisch aangemaakt in Verkenner.