BIQE DIGITALISEERT GESCHIEDENIS

Document Scannen

U wilt (letterlijk) duizenden images tegelijk importeren en al deze images in een Batch in één keer bewerken? BIQE doet het! Klik en lees meer over Document Scannen…

Document Optimaliseren

Op zoek naar het beste OCR resultaat? BIQE doet het! De E van BIQE staat voor Enhancement. Wij verbeteren uw image vóórdat wij die gaan OCR-en. Klik en lees meer over het optimaliseren van documenten…

Document Opslag

Meerdere bestandstypes tegelijk in uw database/archief opslaan? In één handeling uitvoeren naar PDF, TIFF, XML? Dan is BIQE voor u de perfecte oplossing. Klik en lees meer over output en opslag…

BIQE MAATWERK

De BIQE producten zijn ontstaan vanuit passie voor het digitaliseren van oude theologische boeken en oude letteren. Ons uitgangspunt is dus (zeer) slechte images. Met BIQE krijgt u de beste standaard voor scannen, bewerken en optimaliseren en komt u tot het beste OCR resultaat. BIQE levert het maximaal haalbare resultaat.

Lees meer...

BIQE heeft ervaring met het snel verwerken en categoriseren van grote aantallen scans. Ook grotere formaten. Dit doen wij tot volle tevredenheid voor de Gemeente Amsterdam met betrekking tot het digitaliseren van bouwtekeningen. Hiervoor ontwikkelden wij onze ScanDispatcher. Na het scannen, worden de dossiernummers en de barcodes op de digitale documenten herkent (OCR) voor opslag in GIF en JPEG.

Ongeacht het aantal scans, het type scans of het formaat van uw scans – bij BIQE kunt u altijd terecht. Onze producten en services bieden alles wat u nodig heeft.

Heeft u een specifiek scanprobleem of archiveringsvraagstuk?

  • “Op zoek naar een bedrijf die uw archief digitaliseert?
  • “Wilt u zo weinig mogelijk tijd en geld besteden aan digitaliseren?”
  • “Hebt u een specifiek scan- of digitaliseringsvraagstuk?”
  • “Moet u nog 100.000-den bouwtekeningen digitaliseren?”
  • “Is de kwaliteitseis Metamorfoze?”

Wij hebben de oplossing op al die vragen!

 

Bij BIQE hebben we de unieke mogelijkheid om – in samenwerking met de programmeurs maatwerk te leveren naar uw wensen.

DIGITALISEREN?

Voor al uw vragen over digitaliseren, over onze producten en over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We informeren en helpen u graag, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

ONZE SOFTWARE IS UNIEK

  • BIQE is gebruiksvriendelijk! Scannen, splitten, croppen, importeren en postprocessing allemaal overzichtelijk in één scherm.
  • BIQE verbetert images! In tegenstelling tot andere OCR-software, optimaliseren wij eerst uw image voor het allerbeste OCR resultaat.
  • BIQE verwerkt duizenden images! U exporteert met één muisklik verschillende bestandstypen in één keer.

TESTIMONIAL

Voorheen vertelde ik klanten nog wel eens:
“Met slechte input, krijg je slechte output.”

Sinds ik BIQE ken, durf ik te zeggen:
“Met slechte input, krijg je tóch een perfecte output!”

Rob d’Haen
A-Vision Imaging BV